Viktig information om coronaviruset
2016-03-01

Ford utökar exklusiva Vignale-konceptet

Ford utökar sitt unika lyxkoncept Vignale till modellerna S-MAX, Edge, Mondeo Kombi och Kuga. Vignale är Fords unika koncept som fokuserar på hela köp- och körupplevelsen. Kunderna får tillgång till tidsbesparande tjänster som hemleverans, kundsupport dygnet runt och gratis biltvätt, men också exklusiva erbjudanden på resor, livsstil och evenemang.

Ford visar i dag upp fyra nya Vignale-modeller på bilsalongen i Geneve. Vignale-konceptet utökas också med fler unika tjänster som ytterligare förgyller den exklusiva produkt- och ägarupplevelsen.


S-MAX och Edge först ut som Vignale
Först ut av de nya Vignale-modellerna är den omtyckta MPV:n S-MAX och nya, stora SUV:en Edge. För S-MAX Vignale öppnar orderböckerna redan nu medan priser för Edge Vignale offentliggörs senare i år. Kombiversionen av Mondeo Vignale börjar säljas 2017. Kuga Vignale finns än så länge bara i en konceptversion.

Tidsbesparande tjänster och exklusiva erbjudanden
Vignale-modellerna är utöver den tekniska utrustningen och den exklusiva designen även utrustade med tidsbesparande tjänster som hemleverans, dygnet runt-support, hämtning och lånebil vid service och gratis biltvätt. Nu utökas konceptet även med exklusiva erbjudanden på resor, livsstilsprodukter och evenemang runt om i Europa. Bland annat utlovas erbjudanden till Chelsea Flower Show i London, F1 Monaco Grand Prix och VIP-premiärer på Cannes filmfestival.

Exklusiva för FordStore
Fords Vignale-koncept säljs bara via Fords flaggskeppsbutiker FordStore, där kunden bjuds att utforska och bygga bilen tillsammans med personalen i den särskilda Vignale-loungen. FordStore finns i dag i Malmö, Halmstad, Vänersborg och Kista och flera ytterligare FordStore kommer slå upp dörrarna under 2016.Aktuella nyheterVillkor Datasäkerhet Karriär