Viktig information om coronaviruset
VI PRESENTERAR NYA FORD MUSTANG

Vi presenterar nya FORD MUSTANG

En kraftfull och dynamisk stilikon med omisskännlig design.
Nya Ford Mustang är sinnebilden av prestanda och finess. Och nu är den på väg till Europa för första gången någonsin.
Oavsett om dina drömmars Mustang är en fastback eller en convertible, en 2,3-liters EcoBoost eller 5,0-liters V8 så är väntan snart över!

V8- eller EcoBoost-motor - du väljer

Nya Ford Mustang kompromissar inte på prestandan och är byggd för att säkerställa maximal motoreffektivitet. 2,3-liters EcoBoost eller 5,0-liters V8? Du väljer.

Avancerad EcoBoost motorteknik

2,3-liters EcoBoost motor

Avancerad EcoBoost motorteknik. 2,3-litermotorn EcoBoost, vinnaren av International Engine of the Year, kan till sin revolutionerande teknik räkna bl.a.direkt bränsleinsprutning, dubbel, fristående, variabel kamaxelinställning och turboladdning. Resultatet har blivit 314 hk, 434 Nm vridmoment, oväntat låg bränslekonsumtion och koldioxidutsläpp på mindre än 190 g/km CO2.

Ljudet av en femliters V8-motor

5,0-liters V8-motor

En kraftig 5,0-liters V8-motor är ett annat alternativ som levererar ännu mer effekt: 418 hk och ett vridmoment på 524 Nm. Motorkraften är både oavbruten och till synes oändlig - vilket du upptäcker när du accelererar. Samtidigt kan du njuta av det mäktiga vrål som är den kraftiga motorns kännemärke!Exteriör

Exteriör

Oavsett om ditt val fallit på en fastback eller en convertible är nya Mustang lika elegant och distinkt som alltid, med enastående känsla för detaljer. Varje liten detalj, från den stiliserade fronten till de unika baklyktorna, är omsorgsfullt utformade för att maximera din körupplevelse.
Interiör

Interiör

I den cockpit-inspirerade interiören har kontrollerna placerats där de är som lättast att nå, medan analoga knappar ger digital återkoppling. Greppa den minutiöst avvägda ratten och känn hur bilens hästkrafter släpps lösa i dina händer.Tillvalspaket

Custom Paket BSA
Kromad Fönsterlist (ej Convertible)
Aluminiumfälg 9x19", D2VB3 (EcoBoost)
Aluminiumfälg 9x19" (fram) 9,5x19" (bak), D2GBU (GT)
Svart Premium läder "Black Raven", med handsydda
kontrastmönster i intrumentpanel och dörrar

Premium Navigationspaket "Shaker Pro", inkl 12 högtalare
Parkeringssensorer Bak
Ventilerade säten
   
Premium Navigationspaket CSO
SYNCII (8" touchscreen) med 12 högtalare "Shaker Pro"
Navigation
   
Enskilda Tillval
Recaro sportstolar i svart läder (ej Convertible, eller Custom Pack)
Aluminiumfälg 9x19" (D2GBU)
Ventilerade/Eluppvärmda säten (ej komb. med Recaro lädersäten)
Metalliclack Special
Metalliclack
Parkeringssensorer Bak


Säkerhet

Bilen är också utrustad med flera pålitliga och avancerade säkerhets- och trygghetssystem som utformats för att skydda både dig och din nya Mustang.

Byggd på en stabil grund

Nya Mustang karosskonstruktionen har designats för att vara så stabil som möjligt. Så på samma gång som den ger precis chassikontroll kan den absorbera energi mer effektivt vid en eventuell krock. Formen på takets sidor gör också konstruktionen mer robust och förbättrar skyddet vid en sidokrock. Sidostyckena är fastsvetsade med laser.


Verklig bromskraft

Verklig bromskraft

Med ett specialutformat, högpresterande bromssystem, fyrkolvs bromsok och ventilerade bromsskivor, ABS-system (Anti-lock braking system), nödbromsservo (EBA) och bromsförberedelse (EBP). Ännu högre bromskraft är inbyggd i GT-prestandapaketet: Brembo™ med sexkolvs främre bromsok och 15 tums ventilerade bromsskivor.
Allomfattande skydd

Det sofistikerade säkerhetssystemet har tvåstegskrockkudde på förarsidan som optimerats för extra skydd av bröstkorgen, en tvåstegskrockkudde på passagerarsidan plus en krockkudde i knänivå på förarsidan. En helt ny innovation och nyhet för Ford är det aktiva handskfacket Active Glovebox. Med hjälp av den här nya tekniken kan dörren till handskfacket expandera till en krockkudde för att skydda den främre passagerarens ben vid en eventuell krock. ISOfix fästpunkter för bilbarnstolar har monterats i bägge baksätena för att skydda små passagerare.


Avancerade system för mer kontrollerad bromsning

ABS-systemet med elektronisk bromskraftfördelning (Electronic Brake-Force Distribution - EBD) ser till att din inbromsning blir mer kontrollerad. Med nödbromsassistansen (EBA) bromsar din nya Mustang mer effektivt i en nödsituation. Det gör den genom att känna av hur hårt du trycker på bromsen och automatiskt öka trycket om så behövs.


Njut av åkturen

Njut av åkturen Den styva karosskonstruktionen och underramen som stomme, en omsorgsfullt finjusterad framvagn och multilink-upphängning bak för exakt hjulkontroll, känslig styrningsrespons och enastående körkomfort utmärker nya Mustang.
Enkel manövrering och körning

Enkel manövrering och körning

Den höga prestandan matchas av enastående köregenskaper och oöverträffat följsam styrning. Smarta tekniska funktioner förhöjer varje ögonblick bakom ratten. Det elektroniska servostyrningssystemet (EPAS) anpassas automatiskt för att ge en enklare och lättare styrning när du parkerar i ett trångt utrymme och stadigare styrning för mer kontroll på motorvägar. Till skillnad från vanlig servostyrning, som arbetar kontinuerligt och kräver energi och bränsle, arbetar vårt EPAS bara när bilen behöver det, så att du kan sänka bilens bränsleförbrukning ytterligare. Det avancerade systemet kan dessutom kompensera om du glider ut ur filen på grund av sidvindar eller att vägen buktar och kan neutralisera obalans i hjulen vid höga hastigheter.
Den senaste handsfree-tekniken

Den senaste handsfree-tekniken

Ford SYNC 2 med röststyrning och pekskärm tar det redan befintliga infotainmentsystemet ett steg längre med sin 8-tums färgpekskärm som nytillkommet tillval. Du kan styra ett antal nyckelfunktioner som telefon, ljud, klimatkontroll och navigering (tillval) med rösten eller genom att peka på den högupplösta skärmen..Ett mäktigt ljudsystem

Ett mäktigt ljudsystem

390-watts Shaker Pro-ljudsystem med DAB+-radio, en AM/FM-stereo och cd/mp3-spelare. Tolv högtalare, bl.a. en åttatums subwoofer inbyggd i bagageutrymmet, skapar kristallklart ljud oavsett ljudvolymer.
Pålitlig under tuffa förhållanden

Pålitlig under tuffa förhållanden

Den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC) inbegriper en rad tekniker som är till för att ge dig större kontroll över din bil och hålla dig säker. Sensorerna övervakar exempelvis kontinuerligt hastigheten för varje enskilt hjul, bilens vinkel och riktning samt styrvinkeln. Om du måste styra kraftigt åt vänster eller höger, kanske för att undvika ett hinder, balanserar ESC med exakthet bromskraften mellan varje enskilt hjul och kan också minska motorns effekt. Detta motverkar under- och överstyrning, vilket gör bilen mer stabil och lättare att kontrollera. ESC och antispinnsystem (ETC) kan också bidra till att förhindra att hjulen spinner på blöta eller isiga underlag.Beställ din drömbil hos oss!

Kontakta din närmaste Brandt anläggning för mer information

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Brandt Fordon AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Brandt Fordon AB